17. tammikuuta 2013

Alku

Vihdoinkin pääsin alkuun kirjan siirtämisessä blogin muotoon.

Koska joulu on jo ohi, sen reseptit saavat odottaa, vaikka niitä onkin eniten. Ensimmäisinä resepteinä sivuilta löytyvät kevättalven herkut. Nyt kun kaupatkin jo myyvät Runebergin torttuja, on hyvä mahdollisuus kokeilla perhepiirissämme jo lapsuudesta tuttua versiota. Resepti on julkaistu joskus historian hämärissä Helsingin Sanomissa ja ollut siitä saakka suosiossamme.

Jos joulusta jäi kinkunluu ja se tuli pistettyä pakastimeen, on laskiainen hyvä tilaisuus kaivaa kinkunjämät esille ja tehdä kunnon hernekeitto.

1 kommentti:

  1. Kiitos Seija päivittelystä. Nyt näyttäisi enemmän mun Panukakku reseptiltä. Siiri

    VastaaPoista